Možná někteří z vás v poslední době zaregistrovali akci s názvem seily přijede do Brna!. Akci vložila majkiii a v pozvánce slibovala, že seily přijede do Brna, chtěla by je poznat a že se ráda setká se známými i neznámými signálníky.


Několik lidí ovšem vyslovilo důvodné podezření, že seily je pouze majkiiiino alter-ego. Nebo, že naopak majkiii je alter-ego seilyino. Nebylo totiž jasné, zda byly tyto dvě uživatelky viděny někdy někde společně. Snažily se sice toto podezření vyvrátit jakýmisi neprůkaznými fotografiemi, ale s Photoshopem jdou dnes dělat pravé divy, tak jim na to nikdo neskočil.

Pokud by se naše pochybnosti potvrdily, znamenalo by to samozřejmě obrovskou ostudu pro server signály.cz, zvláště pro jeho tým, zajišťující autorizaci (= ověření totožnosti) uživatelů. Proto se náš nezávislý tým odborníků rozhodl tuto situaci bedlivě prozkoumat.

Seilyin příjezd se měl odehrát ve čtvrtek večer. Den předtím se však objevila nečekaná informace (která byla našimi odborníky správně předpovězena), že není jisté, zda bude moci seily vůbec do Brna přijet. Objevily se prý jisté okolnosti, které jí to znemožnují etc. Pro zkušené vyšetřovatele to ovšem byla pouze očividná snaha vyhnout se vyšetřování.

Nakonec se tato informace ukázala být mylnou a akce seily přijede do Brna!, se mohla uskutečnit - přičemž naším hlavním úkolem bylo ověřit (ne)pravdivost tvrzení, že majkiii a seily jedno jsou. Ve čtvrtek byla v plánu Kostel tour a poté společenský večer ve francouzském stylu na lifu (signály.cz life). O těchto událostech bohužel nemám dostatek informací, snad se brzy dovíme více.

V pátek odpoledne se do akce zapojil můj zkušený kolega Radio, jehož úkolem bylo na vlastní oči ověřit či vyvrátit podezření majkiii-seilyiny totožnosti a získat důkazní materiál. Jak se mu to podařilo, se jistě dočtete v jeho hlášení. Předpokládám, že by se v blízké době mělo objevit zde.

V pátek večer po setkání majkiii-seily s Radiem jsem se do pátrání zapojil také já. V jeho předběžném hlášení jsem se dočetl, že spolu byli na medovině. Tato informace ovšem byla naprosto nedostačující a vůbec nevypovídala o tom, co se Radiovi podařilo, nebo nepodařilo zjistit. Proto jsem se na naše setkání velmi pečlivě připravoval a nic jsem neponechal náhodě.

S majkiii-seily jsem byl domluvený, že se sejdeme u SC a pak vyrazíme na výstavu. V daný čas jsme se u SC potkali, což znamenalo mou úplně první konfrontaci se skutečností... poznání mě zasáhlo jako blesk z čistého nebe a nestihl jsem se z něho vzpamatovat po celý večer (děvčata mohou dosvědčit). Po tomto otřesu jsem přesto byl připraven zjistit pravou podstatu věci.

Poté už jsme se vypravili na plánovanou výstavu. U bronzové skruže na Svoboďáku (zde doporučuji nápoj svoboboďáček ;o)) jsme se sešli s Kájou a Peťou a vypravili se k Měnínské bráně. Téma výstavy je O brněnských kavárnách u kafíčka a je zaměřena na historii a současnost brněnských kaváren, které se v Brně začaly objevovat už v 18. století.

Po výstavě, která je opravdu moc zajímavá - doporučuji ji navštívit - jsme se rozloučili, protože majkiii se seily šly na operu. Po ní jsme se ale znovu sešli a vyrazili jsme, teď už bohužel bez Peťi s Kájou, na pivní slámu. Což byl vlastně, jak jsem se pak dověděl, hlavní důvod seilyiny návštěvy Brna. Znalci už tuší, kam jsme zamířili ;o) Poseděli jsme ve steakovém a pivním baru Modrá růže. Seily si objednala pivní slámu, dali jsme si k tomu pečené koleno a děvčata se jala ochutnávat zdejší nabídku zlatavého moku. Seily zachutnalo jahodové pivo a majkiii zůstala u svého oblíbeného plzeňského.

Blížíme se ke konci mého hlášení. Při posezení v Růži jsem musel uznat, že podezření, že majkiii a seily jedno jsou, bylo opravdu nepodložené (důkazem může být moje osobní svědectví podložené fotografií v příloze). Obě děvčata jsou svá a není je možné je zaměnit. Výborně si spolu ale rozumí a to mohlo být důvodem, že je proto někdo mohl považovat za jednu a tutéž osobu.

Nezbývá než doufat, že si je teď už nebude nikdo plést :o)


Příloha:

majkiii a seily