Po návratu z cyklodovolené a týdnu programování na lifu jsem zase na cestě - na JUMP:-)


V Orlických horách jsme najeli pár kilometrů, nachytali trochu barvy a týden na kole utekl jako voda. Po víkendu jsme se pak v pondělí sešli s ostatními vývojáři signaly.cz a společně jsme pracovali na nové verzi s označením JP2. O tom, jestli jste pro zachování označení uživatelů nickem, nebo byste chtěli v nové verzi signálů radši jména a příjmení, můžete diskutovat pod článkem na vyvoj.signaly.cz.

Celý uplynulý týden bylo krásné počasí, které nás lákalo proležet celý čas u vody, ale byli jsme na sebe tvrdí a kus práce jsme odvedli :-) K dobrým výkonům nás silně motivovala také výborná jídla naší kuchařky Agness ;-)

Těšil jsem se, že i nadále bude hezky. Na teplé počasí teď ale navázal vytrvalý včerejší a dnešní déšť a ani výhled na další týden neslibuje moc sluníčka. Tak uvidíme, co příští dny přinesou.

Zítra totiž začíná JUMP ML a určitě by bylo lepší, kdyby nám svítilo sluníčko. Ze zkušenosti ale vím, že i JUMP tzv. "na vodě" může stát za to a tak se těším - na staré známé i na ty, kteří přijedou poprvé. Doufám, že letošní JUMP nebude jen cílem, na který jsme se celý rok těšili, ale že bude pro mnohé cestou, možná i začátkem něčeho nového...