Dneska jsem zase po nějaké době narazil na to, že si na signálech nemůžu nikde nechat vypsat přehled akcí, které už proběhly. Máte tip na vylepšení?


Moje akce vs. Chystám se na akce

Po kliknutí na odkaz Akce se dostanu na přehled probíhajících a nadcházejících akcí.

Pod levým ovládacím panelem jsou dva bloky:

  1. Tebou vytvořené akce
  2. Chystáš se na akce

Vidím tak akce, které jsem (1) na signály vložil a (2) u kterých mám nastaveno, zda se akce zúčastním (určitě přijedu/váhám/určitě neprijedu).

U mnou vytvořených akcí si mohu kliknout na Všechny tvoje akce, kde se mi zobrazí všechny akce, které jsem na signály vložil, a to i akce, které už proběhly.

Jako zadavatelé akce mám tedy dobrý přístup i k akcím, které se už v přehledu přehledu akcí nezobrazují.

Byl jsem na akci a chci vidět fotky

Jestliže jsem byl na nějaké akci a chtěl bych se podívat, jestli k ní někdo nepřidal fotky, mám čtyři možnosti, jak se k nim dostat (opravte mě, pokud jsem na něco zapomněl :-)). Jejich složitost či časová náročnost je různá.

Moje možnosti jsou:

- pamatuju si termín akce a mohu se k ní dosklikat přes Kalendář akcí v pravém sloupci v přehledu akcí,

- vím, kdo na akci fotil, takže stačí najít jeho profil a tam už se k fotkám dostanu,

- všimnu si nových fotek (uživatele nebo u akce) v Co se děje,

- pamatuju si nick akce :)

Složitost první možnost závisí na tom, jestli si pamatuju datum a jméno akce a pak v tom, jak moc nazpět musím v kalendáři listovat.

Druhá možnost je složitější v tom, že nevím, kdo všechno na akci fotil a jestli vůbec dá/dal na signály fotky. Znamenalo by to pak zkoušet, jestli ten, nebo ten nějaké fotky na signály dal nebo ne.

Třetí možnost je reálná pro ty, kteří pečlivě sledují Co se děje :) Zjednodušit mi to může filtrování podle "Nové fotky" (v pravém sloupci) u akcí, u kterých mám nastavený stav (vč. určitě nepřijedu).

Čtvrtá možnost je asi jasná :)

Podobně bych hledal akce, ke kterým bych chtěl fotky přidat.

Chtěli byste vidět fotky z akcí?

Pokud byste chtěli vidět fotky z akcí, nebo naopak fotky k nějaké akci přidat, není úplně jednoduché se k akci, která už proběhla, dostat.

Přemýšlím o tom, jak by se dal výpis proběhlých akcí, u kterých mám nastavený stav, jednoduše implementovat ještě před spuštěním JP2. Zkuste napsat svoje návrhy a tipy, na co by se nemělo zapomenout :)

Pokud nebude možné všechny použít teď, budeme aspoň vědět, co byste ocenili, při vývoji JP2.

 

PS: Doufám, že se alespoň někdo z té poslední čtvrtiny uživatelů (viz Jak používáte signály.cz) ozve :)